“Организираме специални вечери на Българското хоро”

Всеки петък и събота вечер предоставяме възможност на нашите редовни клиенти, да послушат хубава народна музика от оркестър. В приятна компания и подходяща музика винаги е по-весело, а народните ритми се харесват от всички.
Жива музика и приятни народни Български ритми в Люлин.

terasaБъфало е ресторант намиращ се в квартал Люлин, разположен на централно място и осигуряващ приятно комфортна обстановка за щастливите посетители. Щастието в този ресторант е приоритет за сплотения екип от професионалисти, носещи тежката задача да допринесат за вашия безупречен комфорт на обслужване.

Майстор готвачите които се грижат за храната в кухнята и изготвянето на неповторимото обедно меню, това са героите в ресторант Бъфало които допълвате този професионален екип.

Тяхното старание и готовност за отборна работа дори и в силно натоварените моменти е с непрестанен ентусиазъм.

Ресторант градина Бъфало в жк.Люлин – Заповядайте

layer-logo


za detsaКомфорта на обширната обстановка с капацитет от почти триста места благодарение на просторна лятна градина към заведението, менюто което предлага и вкусно приготвената храна, правят този ресторант привлекателен избор за организиране на весели мероприятия.

Помислили сме практично за пушачите и непушачите, като и за двете страни смеем да твърдим, че е направено всичко възможно за тяхно удобство.

Детския кът е разположен в лятната градина и разполага с всичко необходимо да ангажира приятно вниманието на децата, а през това време техните родители могат лесно да наглеждат играещите деца.